Om oss

 

ZooBolaget öppnade sommaren 2015 på Erikslunds shoppingområde i Västerås (intill ICA Maxi). Sedan dess har vi försett husdjur, hussar och mattar med allt som kan tänkas behövas för ett härligt djurliv. Vi som arbetar här är själva mycket intresserade av allt som rör katt- och hundliv och har en lång branschvana för att kunna ge bästa tänkbara service. Vi erbjuder allt från foderrådgivning och träningstips till hjälp med utprovning av täcken och halsband. Har du husdjuret har vi resten!

Som medlem i vår kundklubb får du ta del av massor med förmånliga erbjudanden! Inte medlem än? Hör av Dig till oss via telefon, eller besök oss i butiken för att registrera Dig!

ZooBolaget är ett familjeföretag som ägs och drivs av far och dotter.


 

Per
Jag har haft hund i stort sett hela mitt liv och även katt under vissa perioder. Nu har jag en rottweiler på 4 år som heter Geist.
Mika
Mitt stora intresse har alltid varit katter, som jag haft hela mitt liv. Jag har varit aktiv inom utställning och avel fram tills för ca 2 år sedan. I somras skaffade jag mig min första egna hund, en staffordshire bullterrier vid namn Kygo. I familjen finns även en boxer på snart 2år.

 

Varmt välkomna in till oss!