Våra Leverantörer

 

För att ditt husdjur ska få rätt produkt har vi valt att samarbeta med leverantörer som har kunskap, erfarenhet och kvalitetsprodukter.

Här hittar du några av dom!

 

 

Tillbehör

 

 

Hurttas historia började med vårt eget behov att skydda våra hundar i nordens kalla och omväxlande förhållanden. Vi kommer från Finland, långt upp i norr! Vi är klädproffs som bestämde oss för att ta fram praktiska produkter för våra egna hundar, och samtidigt utveckla ett sortiment av välfungerande hundutrustning globalt.

 Tre Ponti-selet är tillverkat i Treviso, Italien. Vår kärlek till djur har lett oss att leta efter de bästa designlösningarna för sällskapsdjur. Vi tillhandahåller pålitliga, bekväma, unika och fantastiska produkter. Vår styrka ligger i hantverkarens omsorg som genomsyrar varje sele.

 Vår unika keramiska textil, Welltex, fungerar genom att reflektera kroppens egen infraröda värme vilket ökar blodcirkulationen och återhämtning. Vårt Welltex-tyg har keramik insmält i trådarna vilket ger den här effekten och resultaten. De ger också en skön och behaglig värme vilket gör att de kan användas både förebyggande, under aktivitet och för återhämtning, även under sömn.

 

Hundar och katter delar vårt liv, är våra bästa vänner och finns alltid där! Alla hundar och katter vill vara aktiva, just därför vill vi ge våra bästa vänner de allra bästa förutsättningarna till ett långt och rörligt liv. Det finns mycket du som ägare kan göra för att ge ditt djur de bästa förutsättningarna i sitt liv. Vi har ett utbud av tillskott (ej medicin) som får din hund eller katt att må bättre.

 

 

Kattsand

 Den bästa kattsanden för de bästa katterna. Ever Clean är premiumsanaden som ger maximal luktskydd med den starkaste klumpfunktionen. Finns endast hos utvalda zoobutiker.

 Kattsand av absolut högsta kvalitet. 100% naturlera med zeolit. Innehåller inte några absorberande kemikalier. Katter har känsliga trampdynor. Att sanden känns behaglig att gå på är mycket viktigt för katten. 

 40 dagar dubbelverkande formel mot odör, en patenterad teknologi som förhindrar att urea (den beståndsdel i urin som luktar illa) bildas. Garanterat luktfri sand. Lera av högsta kvalitet, Sodium Bentonit, med extrem uppsugningsförmåga och klumpbildande förmåga. 100% naturlera. Inget sandbyte på 40 dagar (med 10 cm sand i lådan). 99,9% dammfri. Mjuk och behaglig för kattens tassar, krafsvänlig.

 Det ultimata ekologiska kattströet.

Naturligt och biologiskt nedbrytbart. Gjort på spannmålsbiprodukter, ärt- och frukfiber. Yucca Schidigera extrakt och naturliga enzymer minskar odör. Naturligare konsistens för katten än t ex. papper eller träpellets. Mjukt för kattens tassar och krafsvänligt. Helt fri från kemiska tillsatser. Räcker dubbelt så länge jämfört med vanlig kattsand, vilket bidrar till bättre ekonomi och mindre avfall. EcoLife är ett lättviktsströ vilket gör det enklare att bära hem. Klumpbildande, håller kattlådan hygienisk. Mycket säker produkt, även om katten äter av ströet.

 

 

 

 

 

 

 

Foder

 Tanken med FourFriends är att göra en mat som får din katt och hund att bli frisk, stark och strålande - inifrån och ut eftersom vi vet att mage och hälsa går hand i hand. 

Vi använder enbart högklassiga råvaror och det finns inte en ingrediens i onödan i recepten som utfyllnad. Hundar och katter är karnivora djur, dvs köttätare och det har vi tagit hänsyn till och har mycket kött i våra recept.

 Vi gör biologiskt korrekt hund- och kattmat av färska regionala ingredienser från början till slut i vårt eget prisbelönta kök. Vår målsättning är en ny standard inom foder som skapats för att ge din hund eller katt näring på två sätt. För det första genom dess naturliga utveckling till en kött- och proteinrik diet. Och för det andra genom att använda kött, fisk, fågel och ägg som på ett hållbart sätt fötts upp eller fiskats av lokala leverantörer som förser oss med de färska råvarorna dagligen.

Vi tror att du kommer att älska ACANA. Och det viktigaste – vi tror att din hund eller katt kommer att göra det.

 Biologiskt korrekta ORIJEN representerar en ny standard för utfordring av hundar och katter enligt deras evolutionära anpassning till en kost rik på färskt och varierat kött och protein. ORIJEN har ett oöverträffat innehåll från frigående fågel, hela redeslagda ägg, hel vildfångad fisk och gårdsuppfött kött. Allt kommer från gårdar och vatten i vårt närområde och från människor vi känner och litar på, som levererar råvarorna till våra kök dagligen - fyllda med smak och näring.

Djurälskare världen över litar på ORIJENs prisbelönta foder som garanterar att din älskade hund eller katt blir stark, välmående och nöjd!

 Standardt är ett svenskt företag beläget på västkusten som förlitar sig på bra, fullgoda råvaror och kompetens. Sedan år 1989 har Standardt tillverkats och hela tiden med djurets bästa i fokus. Standardt, en enkel kost med en biologisk sammansättning för att nå ursprungsdieten. Vi erbjuder torrfoder för hunden i alla dess olika stadier i livet - kost med låg stärkelsenivå för hund. En köttbaserad kost med naturliga näringsnivåer som färsk mat i torr form.

Vi har dessutom en komplett vitamin & mineralserie för de som gör egen mat och för de hundar & katter som kräver lite extra.

 I Precept Plus har man inte snålat med någon ingrediens. Kycklingköttmjöl, färskt kycklingkött, kycklingfett, glukosamin, kondrotin, MSM, tranbär och alger är några att nämna. Inget vete, majs, soja, fläsk- eller nötkött.

Prova själv och upplev skillnaden!

 EUKANUBA grundades 1969 och har åtagit sig uppgiften att göra hundars liv hälsosammare och bättre. Dessutom, tack vare 45 års forskning, har detta högkvalitativa foder bevisats förbättra hälsan på både kort och lång sikt. Med denna enastående näring och lämplig skötsel, kan hundar leva längre än deras ras typiska livslängd.

 Precis som du, älskar vi katter och har en stark passion för deras foder. Katten är ett rovdjur och vi anser att den bör utfodras därefter. Iams första ingrediens är kött vilket ger din katt optimal mängd taurin. Helt naturligt. Vi vet att ett foder som är maximalt anpassat efter just din katts olika livsstadier och näringsbehov gör en stor skillnad för kattens välmående och hälsa.

 Råvarorna som används VOM-serien kommer uteslutande från norska slakterier som är godkända och kontrollerade leverantörer av humanöda.

De råvaror som används i produktionen är kyckling, blandat innanmäte från nöt, lamm och gris, nötvom,  nötlever, lax och ägg. Alla produkter från Vom og Hundemat är berikade med vitaminer och mineraler för att täccka hundens dagliga behov.

 Ett svensktillverkat helfoder anpassat efter din hunds alla behov, genom hela livet.

 Vi på Royal Canin sätter alltid katten och hunden i främsta rummet. När vi utvecklar en ny produkt eller vidareutvecklar en befintlig produkt är det alltid katten och hundens specifika näringsbehov som ligger till grund. Genom att ha kunskap om detta näringsbehov kan vi sätta samman recept som uppfyller behovet bäst.